ÇANAKKALE / GELİBOLU - Gelibolu Halk Eğitimi Merkezi

Etiket Sonuçları: Minik Eller Büyük Hayaller İle Buluşuyor

May

Genel Müdürlüğümüzce uygulamaya konulan "Minik Eller Büyük Hayaller İle Buluşuyor" Projesi kapsamında, Geleneksel Sanatlar ile Kültürel Mirasımızın tanıtılması, öğrencilerde yeni ilgi alanları oluşturulması ve yeteneklerinin keşfedilmesi amacıyla müdürlüğümüzce Bolayır Nuriye Ak İlkokulu/Ortaokulunda El Sanatları Teknolojileri ve Görsel Sanatlar alanlarında etkinlikler düzenlenmiştir.

May

Genel Müdürlüğümüzce uygulamaya konulan "Minik Eller Büyük Hayaller İle Buluşuyor" Projesi kapsamında, Geleneksel Sanatlar ile Kültürel Mirasımızın tanıtılması, öğrencilerde yeni ilgi alanları oluşturulması ve yeteneklerinin keşfedilmesi amacıyla müdürlüğümüzce Namık Kemal Ortaokulunda El Sanatları Teknolojileri ve Görsel Sanatlar alanlarında etkinlikler düzenlenmiştir.

May

Genel Müdürlüğümüzce uygulamaya konulan "Minik Eller Büyük Hayaller İle Buluşuyor" Projesi kapsamında, Geleneksel Sanatlar ile Kültürel Mirasımızın tanıtılması, öğrencilerde yeni ilgi alanları oluşturulması ve yeteneklerinin keşfedilmesi amacıyla müdürlüğümüzce Piri Reis İlkokulunda El Sanatları Teknolojileri ve Görsel Sanatlar alanlarında çalışmalar gerçekleştirirlmiştir.

Nis

Genel Müdürlüğümüzce uygulamaya konulan "Minik Eller Büyük Hayaller İle Buluşuyor" Projesi kapsamında, Geleneksel Sanatlar ile Kültürel Mirasımızın tanıtılması, öğrencilerde yeni ilgi alanları oluşturulması ve yeteneklerinin keşfedilmesi amacıyla müdürlüğümüzce Hakimiyeti Milliye Ortaokulu ve Orgeneral Eşref Bitlis İlkokulunda Giyim Üretim Teknolojileri, El Sanatları Teknolojileri, Görsel Sanatlar ve Halk Oyunları gösterisi ve sergisi düzenlenmiştir.