ÇANAKKALE / GELİBOLU - Gelibolu Halk Eğitimi Merkezi

Ekm

Kurslarımızda israfı önlemek, atık miktarını azaltmak ve atıkları geri kazanmaya yönelik çalışmalar yapılmaktadır.

Eyl

2023-2024 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI GELİBOLU HALK EĞİTİMİ MERKEZİ MÜDÜRLÜĞÜ USTA ÖĞRETİCİ BAŞVURULARI ONAYLANAN KESİN SIRALAMA  LİSTELERİ

/meb_iys_dosyalar/17/09/137300/dosyalar/2023_09/26143428_kamu-personeli-liste.pdf

/meb_iys_dosyalar/17/09/137300/dosyalar/2023_09/26143407_emekli-liste.pdf

/meb_iys_dosyalar/17/09/137300/dosyalar/2023_09/26143614_ucretli-liste.pdf

Tem

2023-2024 Eğitim Öğretim Yılında Gelibolu Halk Eğitimi Merkezinde açılacak kurs programlarında görevlendirilmek üzere usta öğretici başvuruları alınacaktır. Usta öğretici başvuru işlemleri aşağıda yer alan takvim doğrultusunda gerçekleştirilecektir.

Hayat Boyu Öğrenme Haftası Kapsamında düzenlenen sergimizden görüntüler

Hayat Boyu Öğrenme Etkinlikleri Kapsamında düzenlenen sergimizden görüntüler

Hayat Boyu Öğrenme Etkinlikleri kapsamında düzenlenen sergimizden görüntüler

Hayat Boyu Öğrenme Etkinlikleri Kapsamında düzenlenen sergimizden görüntüler

Haz

Hayat boyu öğrenme kültürümüzün geliştirilmesi, tanıtılması ve yaygınlaştırılması amacıyla kurumumuz tarafından 1 - 7 Haziran Hayat Boyu Öğrenme Haftası Etkinlikleri kapsamında düzenlenen programımız 7 Haziran Çarşamba günü saat 14:00'da Kuşçular Parkı'ndan hareket eden kortej yürüyüşü ile başladı. Kortej yürüyüşünde halk oyunları ekipleri çarşı merkezinde ve iskele meydanında gösterilerini sergilediler. Kortej yürüyüşü Atatürk Kültür Merkezi'nde sona erdi. Atatürk Kültür Merkezi'nde gerçekleşen program saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunması ile başladı. Programda Halk Oyunları Ekipleri gösterilerini segiledi. Programımıza Kaymakamımız sayın Bekir ABACI ve eşi Fendiye Büşra ABACI, Belediye Başkanımız M. Mustafa ÖZACAR ve eşi Birhan ÖZACAR, İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Kadir AYDIN, daire amirleri ve kurum müdürleri ile geniş halk kitlesi katılmıştır.

Haz

Hayat boyu öğrenme kültürünün geliştirilmesi, tanıtılması ve yaygınlaştırılması amacıyla kurumumuz tarafından 1-7 Haziran Hayat Boyu Öğrenme Haftası Etkinlikleri kapsamında Bolayır'da düzenlenen sergi açılışına Kaymakamımız Sayın Bekir ABACI, Belediye Başkanı M. Mustafa ÖZACAR, İlçe Milli Eğitim Müdürü Kadir AYDIN, protokol üyeleri ve vatandaşların katılımıyla gerçekleştirildi.

May

2022 - 2023 Eğitim Öğretim Yılı Hayat Boyu Öğrenme Haftası Etkinliklerimize tüm halkımız davetlidir.

Nis

ENERJİ TASARRUFU AMACIYLA OKULUMUZ AYDINLATMALARI LED AYDINLATMA İLE DEĞİŞTİRİLDİ

Nis

OKULUMUZUN GİRİŞİNDE OLUŞTURULAN GERİ DÖNÜŞÜM İLE OLUŞTURULAN KİTAPLIK VE OKUMA ALANI KURSİYERLERİMİZİN VE OKULUMUZA GELEN MİSAFİRLERİMİZİN KULLANIMINA AÇILMIŞTIR.